Seniorenfit 

Lekker sporten kent geen leeftijdsgrens! Sterker nog, het wordt zelfs aanbevolen om op latere leeftijd aan krachttraining te doen. Bij Frank's Gym kunt u onder begeleiding van een gecertificeerde trainer werken aan uw gezondheid. 

Waarom?
Naarmate je ouder wordt verlies je spiermassa. Dit verlies kan leiden tot problemen met het bewegen, maar ook voor je gezondheid. Doormiddel van krachttraining behoudt je langer je kracht en blijf je langer vitaal. Krachttraining verkleint de kans op diverse aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, botontkalking, artritis, diabetes type 2, overgewicht en psychische problemen.

Wat trainen we?
- Krachttraining; hiermee proberen we uw spiermassa en -kracht te vergroten.
- Balanstraining; hiermee proberen we uw valkans te verkleinen.
- Techniek; we trainen u beter om te gaan met dagelijkse fysieke stressoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het optillen van uw kleinkind.
- Uitleg m.b.t. preventie.

Sporten op uw individuele niveau
Fitnessen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij ons kan je meedoen op eigen niveau. Ieder individu heeft een andere belastbaarheid. We stellen de stellen de intensiteit van de training af aan uw belastbaarheid.

Vrije fitness
Ook heeft u, naast de 2x per week seniorenfit, de mogelijkheid om gebruik te maken van de vrije fitness. Na iedere training is het uiteraard mogelijk om een bak koffie te pakken in de kantine.


Twijfelt u of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we beantwoorden al uw vragen.