Frank Pansier - Personal Trainer

Specialiteiten
- Afslanken
- Sportspecifieke Krachttraining
- Hypertrofie (Spiertoename)
- Personal Boxing 


Missie
Mijn missie is om mensen enthousiast te maken voor een gezonde levensstijl. Dit doen we door samen een helder doel op te stellen, waardoor je kan trainen met gerichte intenties. Hierdoor kan het resultaat niet uitblijven en zal je dit nog enthousiaster maken om te trainen! 

Over mij
Vanaf kleins af aan ben ik al bezig met sport. Na ruim 10 jaar gevoetbald te hebben ben ik op mijn 15e overgestapt naar de vechtsport. Vanaf deze leeftijd begon sport voor mij steeds serieuzer te worden. Als onzekere jongen gaf het winnen van mijn allereerste wedstrijd me zo'n ontzettende boost in zelfvertrouwen dat mijn passie voor sport was geboren. 


Op 17 jarige leeftijd ben ik naast het kickboksen ook gaan boksen en mocht ik voor het eerst een les overnemen. Dit vond ik zo leuk dat mijn droom om ooit een eigen sportschool te beginnen ontstond. Ik begon met de opleidingen 'Fitvak A' en 'Fitvak B'. Voor deze opleidingen kwam ik aanraking met Fitland waar ik mocht stagelopen onder personal trainer Noud Schoenmakers. Na de stage ben ik direct doorgerold als fitnessinstructeur bij Fitland en heb ik nog diverse opleidingen afgerond in de sport. 

Op 20 jarige leeftijd kreeg ik te horen dat 'Burgt Sports', de sportschool waar mijn sportcarrière begonnen is, zijn deuren zou sluiten. Dit was de kans om mijn eigen sportschool te beginnen en heb ik dan ook met beide handen aangenomen. Gelijktijdig begon ik te trainen onder Henny Mandemakers, een bokstrainer die zijn voetsporen in het boksen ruimschoots heeft verdiend. Naast het boksen heb ik van Henny ook geleerd trainingen systematisch in te plannen en goed te 'luisteren' naar het lichaam, waardoor je het lichaam van een topsporter kan ontwikkelen. Op mijn hoogtepunt bij Henny ben ik kampioen van Zuid-Nederland geworden in de Elite B-klasse tot 81 kilo. 

Er gaat tot op heden geen dag voorbij dat ik me niet bezighoudt met sport, Het lichaam kan zich op zoveel verschillende manieren ontwikkelen dat het nooit gaat vervelen! Ik houd me vast aan de gedachte dat ik nooit uitgeleerd zal zijn. Momenteel ben ik als atleet en trainer beter dan een half jaar geleden. Mijn doel is om over een half jaar opnieuw beter te zijn dan ik nu ben. 

Opleidingen
- Propedeuse Fysiotherapie [THIMM hogeschool voor fysiotherapie]
- Fitvak A
- Fitvak B
- Crossbox
- Funxtion Move It! 
- Funxtion Saved By The Kettlebell